The E Factory

The E Factory is full service evenementenlocatie, gelegen op het monumentale terrein van de Van Nelle Ontwerpfabriek in Rotterdam. De vier inspirerende ruimtes zorgen voor een fantastische entourage die aanzet tot creativiteit. Ze hebben elk hun eigen karakteristieken en faciliteiten, maar kunnen ook eenvoudig door middel van verschuifbare panelen worden verenigd tot één grote zaal. Ideaal voor congressen, presentaties en shows.

The E Factory heeft een oppervlak van 1.200 m2, is merkneutraal ingericht en compleet gefaciliteerd. De ruimtes zijn stuk voor stuk compleet ingericht naar uw wensen en direct te gebruiken voor vele doeleinden. Met audiovisuele middelen, banners en displays kunnen we uw bedrijf of merk presenteren. Deze ultramoderne, flexibele inrichting in combinatie met de historische setting maken The E Factory tot een unieke locatie voor evenementen, seminars, presentaties en informele meetings.

Achtergrond
The E Factory is gelegen op het terrein van de Van Nelle Ontwerpfabriek in Rotterdam. De fabriek is bekend geworden door de verwerking van koffie, thee en tabak. Nadat die activiteiten zijn stil komen te liggen in … (ongeveer jaartal?) heeft het terrein eind vorige eeuw een nieuwe bestemming gekregen: creatieve broedplaats voor creatieve ondernemers. Inmiddels zijn er meer dan 100 innovatieve bedrijven gevestigd over de verschillende gebouwen op het terrein. In de voormalige fabrieksruimtes vinden regelmatig evenementen en bijeenkomsten plaats.

Eind 2009 heeft The E Factory zich gevestigd in gebouw 11, de voormalige bedrijfskantine van de fabriek. Het opvallende, langwerpige gebouw is na een grondige verbouwing een prachtige, moderne locatie geworden waarbij Experience, Events en Education hand in hand gaan. Want het delen van kennis in een ontspannen en inspirerende omgeving staat centraal bij The E Factory. Nu weet u ook waar de E voor staat…

Comments are closed.