Routebeschrijving

Routebeschrijving

Met de auto:

Den Haag/Utrecht via de A20
Borden volgen richting Hoek van Holland. Direct na knooppunt Kleinpolderplein de afslag Spaanse Polder nemen. Einde afrit rechts, daarna rechtdoor het viaduct onderdoor. Na 200 meter links afslaan de Schuttevaerweg in. Aan het einde van de Schuttevaerweg rechtsaf. Op de rotonde rechtdoor. Na 500 meter ziet u de Van Nelle Ontwerpfabriek aan uw linkerhand. Bij de portier kun u vragen naar Gebouw 11.

Hoek van Holland/Beneluxtunnel via de A20
Na Schiedam de afslag Spaanse Polder nemen en onderaan de afrit rechts afslaan. Na 200 meter links afslaan de Schuttevaerweg in. Aan het einde van de Schuttevaerweg rechtsaf. Op de rotonde rechtdoor. Na 500 meter ziet u de Van Nelle Ontwerpfabriek aan uw linkerhand. Bij de portier kun u vragen naar Gebouw 11.

Breda via de Van Brienenoordbrug
Borden volgen met o.a. Rotterdam/Den Haag. Daarna richting Hoek van Holland. De afslag Spaanse Polder nemen. Einde afrit rechts, daarna rechtdoor het viaduct onderdoor. Na 200 meter links afslaan de Schuttevaerweg in. Aan het einde van de Schuttevaerweg rechtsaf. Op de rotonde rechtdoor. Na 500 meter ziet u de Van Nelle Ontwerpfabriek aan uw linkerhand. Bij de portier kun u vragen naar Gebouw 11.

Met het openbaar vervoer:

Neem op Rotterdam Centraal Station buslijn 38 richting Station Schiedam Centrum (de bus rijdt langs CS aan de voorzijde, dus niet op het busstation) of buslijn 43 richting Bedrijvenpark Noord-West (tijdens spitsuren ieder kwartier non-stop tussen Rotterdam CS en de Beukelsbrug).
Uitstappen bij halte Beukelsbrug op de Horvathweg. De trap naar beneden nemen, linksaf het spoorviaduct onderdoor en oversteken naar de hoofdingang van de Van Nelle Ontwerpfabriek.

Parkeren
Op en rondom het terrein van de Van Nelle Ontwerpfabriek zijn diverse (betaalde) parkeergelegenheden. Het aantal beschikbare plekken varieert van 300 tijdens werkdagen en 600 plekken na kantooruren of de weekenden. Indien de parkeergelegenheid op het terrein van de Van Nelle Ontwerpfabriek niet voldoende capaciteit beidt voor uw gezelschap, is het ook mogelijk gebruik te maken van het parkeerterrein van Sparta. Dit terrein heeft ongeveer 250 extra plaatsen en ligt op 5 minuten loopafstand.

Comments are closed.